HTML

Az idei év szenzációja az ördögnyelv

Az örödgnyelv igen hatékonyan képes beindítani a fogyást, mivel a benne található emészthetetlen rost, a glükomannán gélt képezve eltelíti a gyomrot, így hatékonyan csökkenti a kalóriabevitelt. Ha pedig kevesebb kalóriát fogyasztunk, akkor nyilvánvalóan beindul a fogyás. De hogy pontosan hogyan is működik az ördögnyelv? Azt megtudhatjuk, ha az ördögnyelv.hu vagy az ordognyelv.net oldalakra kattintunk.

OKJ tanfolyamok

Friss topikok

A virágkötő OKJ tanfolyamokról

2014.02.14. 11:22 tameva

okj12.jpegA virágkötő OKJ-s szakma egy igen szép hivatás, hiszen nemcsak kellemes munkakörnyezetben és rugalmas munkaidőben dolgozhatunk, hanem szabadon használhatjuk kreatív energiáinkat és mindig alkothatunk valami eredetit. A virágkötő tanfolyamok éppen ezért leginkább azoknak az embereknek ajánlottak, akik szeretnek újat alkotni és, akiknek fontos, hogy örömet szerezzenek másoknak a munkájukkal.

A virágkötő és virágkereskedő tanfolyam elvégzése után, a megszerzett virágkötő és virágkereskedő OKJ-s bizonyítvány birtokában betölthető munkakörök, foglalkozás:

FEOR száma: 5111 FEOR megnevezése: Kereskedő

Virágkereskedő

FEOR száma: 5113 FEOR megnevezése: Bolti eladó

Virágbolti eladó

FEOR száma: 5115 FEOR megnevezése: Piaci, utcai árus

Piaci, utcai árus

FEOR száma: 7419 FEOR megnevezése: Egyéb kézműipari foglalkozású

Koszorúkötő

A virágkötő és virágkereskedő OKJ tanfolyam elvégzésével egy biztos megélhetést nyújtó életpálya felépítéséhez tehetjük meg az első lépéseket. A fővárosi önkormányzatok statisztikai összeállításából is megállapítható, hogy az elmúlt, 2011-es év folyamán 267 új virágüzlet nyílt Budapesten, ezért egy színvonalas OKJ tanfolyam végzett hallgatói számára mindig adódik munkalehetőség.

Amennyiben nem a munkahelyi elhelyezkedés motiválja, akkor is érdemes részt vennie avirágkötő és virágkereskedő tanfolyam foglalkozásain! Rengeteg pénzt spórolhat, emellettmagának és szűkebb környezetének is örömet szerezhet azzal, ha a csokrokat saját maga készíti el az egyes alkalmakra.

 

Szólj hozzá!

Címkék: okj okj képzés okj tanfolyam virágkötő

A bejegyzés trackback címe:

https://okjtanfolyamok.blog.hu/api/trackback/id/tr455813992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása