HTML

Az idei év szenzációja az ördögnyelv

Az örödgnyelv igen hatékonyan képes beindítani a fogyást, mivel a benne található emészthetetlen rost, a glükomannán gélt képezve eltelíti a gyomrot, így hatékonyan csökkenti a kalóriabevitelt. Ha pedig kevesebb kalóriát fogyasztunk, akkor nyilvánvalóan beindul a fogyás. De hogy pontosan hogyan is működik az ördögnyelv? Azt megtudhatjuk, ha az ördögnyelv.hu vagy az ordognyelv.net oldalakra kattintunk.

OKJ tanfolyamok

Friss topikok

Statisztikai és gazdasági ügyintézői OKJ tanfolyamok

2014.05.09. 19:51 tameva

okj17.jpgEzek az OKJ-s képzések olyan szakembereket képeznek, akik a vállalkozás létesítésével, működésével kapcsolatos döntések előkészítésében, valamint pénzügyi és számviteli alapfeladatokban professzionális munkával vesznek részt, továbbá képesek ügyviteli feladatokat ellátni.

Az OKJ-s tanfolyamokon a diákok különféle ismereteket szereznek, többek között megtanulják a statisztikai adatgyűjtési és számítási módszerek használatát a gyakorlatban. Ezenkívül meg fogják ismerni a statisztikai programcsomagok használatát, statisztikai mutatók elemzését, értelmezését, a vállalkozások marketing feladatainak tervezését és megoldását a gyakorlatban. Adózási és pénzügyi ismeretekre tesznek szert, megismerik az információtechnológiai eszközök alkalmazását, illetve ezenfelül professzionálisan elsajátítja, illetve a gyakorlatban alkalmazza az üzleti kommunikációt, vállalkozásokhoz kötődő adminisztrációt, levelezést. Megtanulja pénzügyi és gazdasági folyamatokhoz kapcsolódó analitikus nyilvántartások vezetését, kezelését és elsajátítja a bizalmas dokumentumok kezelésének, nyilvántartásának (hagyományos, digitális) módjait.

 

A betölthető munkakörök

  • Statisztikai és gazdasági ügyintéző

  • Statisztikai asszisztens

  • Statisztikai előadó

  • Általános gazdasági és statisztikai ügyintéző

 

A képzés bemeneti követelménye:

  • Érettségi

  • Egészségügyi alkalmassági igazolás (diszkalkulációs zavar kizáró ok)

 

A képzés befejezésének követelménye modulzáró vizsgák eredményes letétele.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: okj okj képzés okj tanfolyam

A bejegyzés trackback címe:

https://okjtanfolyamok.blog.hu/api/trackback/id/tr856145312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása