HTML

Az idei év szenzációja az ördögnyelv

Az örödgnyelv igen hatékonyan képes beindítani a fogyást, mivel a benne található emészthetetlen rost, a glükomannán gélt képezve eltelíti a gyomrot, így hatékonyan csökkenti a kalóriabevitelt. Ha pedig kevesebb kalóriát fogyasztunk, akkor nyilvánvalóan beindul a fogyás. De hogy pontosan hogyan is működik az ördögnyelv? Azt megtudhatjuk, ha az ördögnyelv.hu vagy az ordognyelv.net oldalakra kattintunk.

OKJ tanfolyamok

Friss topikok

Kézápoló és műkörömépítő OKJ tanfolyam

2013.09.02. 21:38 tameva

okj4.jpgMa már a nők egyre többet költenek a megjelenésükre: már nemcsak a haj és a ruha az, ami számít, hanem a kéz ápoltsága és a köröm szépsége is sokat elárul az adott személyről. Éppen ezért egyre nagyopbb népszerűségre tesznek szert a kézápoló és műkörömépítő tanfolyamok is.

A műkörömépítés egy középfokú, OKJ-s szakmai képesítés, aminek előfeltétele a befejezett 10. osztály. Egy ilyen OKJ tanfolyam elvégzésével az adott személy képessé válik a kézápoló és műkörömépítő szolgáltatás előkészítésére, a kézápolás és műkörömépítés folyamatának elvégzésére, valamint saját szalont is nyithat.

A kézápoló és műkörömépítő OKJ-s képzésre azoknak érdemes jelentkezni, akik magas szinten szeretnék elsajátítani a kézápolás és műkörömépítés művészetét, akik rendelkeznek bizonyos fokú kreativitással és elég türelemmel ahhoz, hogy korszerű szakmai elméleti és gyakorlati felkészültségű szakemberekké váljanak.

A kézápoló, és műkörömépítő szakma igen divatossá vált az utóbbi néhány évben, ami nem is csoda, hiszen óriási a kereslet a szépészeti szolgáltatásokra. Manapság a hölgyek nagy többsége nagy hangsúlyt fektet az ápolt külsőre, melybe nagyban beleszámít a folyamatosan rendben tartott, szép köröm és kéz is. Ezért egy ilyen OKJ-s tanfolyam elvégzése után könnyen le lehet helyezkedni manikűrösként, műkörömépítőként és kézápolóként is. Az OKJ papír megszerzését követően az adott személy képes lesz klasszikus, francia és japán manikűrt készíteni, parafinos kezelést és gyantázás végezni. A körömdíszítésben és a hennafestésben is jártasságot szerez.

 

Szólj hozzá!

Címkék: okj okj képzés okj tanfolyam

A bejegyzés trackback címe:

https://okjtanfolyamok.blog.hu/api/trackback/id/tr685492329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása