HTML

Az idei év szenzációja az ördögnyelv

Az örödgnyelv igen hatékonyan képes beindítani a fogyást, mivel a benne található emészthetetlen rost, a glükomannán gélt képezve eltelíti a gyomrot, így hatékonyan csökkenti a kalóriabevitelt. Ha pedig kevesebb kalóriát fogyasztunk, akkor nyilvánvalóan beindul a fogyás. De hogy pontosan hogyan is működik az ördögnyelv? Azt megtudhatjuk, ha az ördögnyelv.hu vagy az ordognyelv.net oldalakra kattintunk.

OKJ tanfolyamok

Friss topikok

Lesz-e munkám az OKJ-s papírral?

2013.08.08. 15:45 tameva

okj1.jpgSokan még ma is kételkednek az OKJ-s tanfolyamok piacképességében, de emiatt nem kellene aggódni, hiszen bármelyik munkáltatónak köteles elfogadnia ezeket a papírokat. Ennek ellenére persze nem garantált, hogy az adott képzőből kilépve, a friss OKJ-s képesítéssel a kezünkben azonnal munkát fognak nekünk ajánlani. Ne higgyünk azoknak a képzőknek, akik “garantálják”, hogy azonnal lesz munkánk a képzés elvégzése után. Nincs kolbászból a kerítés: minden munkahelyért meg kell dolgozni.

Nagy felelőtlenség a beíratkozónak azonnal biztos munkák ígérni, mivel a tnafolyamot szervezők sem lehetnek abban biztosak, hogy egy telefonon, e-mailben vagy akár személyesen érdeklődőről, hogy alkalmas lesz-e egy adott munka elvégzésére vagy sem, hogy a honi, világgazdasági, valamint a piaci viszonyok hogyan alakulnak majd másfél-két év múlva, hogy nem rúgja-e ki néhány hónap múlva a munkaadója stb.

Egy munkakör betöltéséhez hasznos az OKJ-s papír, de ezenfelül szükség van még szakmai ismeretekre, különböző készségekre, kulcskompetenciákra és a szakmára jellemző személyes és társas komeptenciákra, hogy valóban mi kapjuk meg a kiválasztott állást. Mivel az OKJ képzés nem alacsony szintű közoktatás, így az intézmények OKJ tanfolyamai is csak az elsőt tudják biztosítani. A másik három, továbbá a szakmai rutin megszerzése önálló feladat!

Ahhoz, hogy tényleg meg tudj majd élni abból a szakmából, amire képeztetted magad, ahhoz bizony tanulnod kell – és nem csak az iskolában!

 

Szólj hozzá!

Címkék: okj okj képzés okj tanfolyam

A bejegyzés trackback címe:

https://okjtanfolyamok.blog.hu/api/trackback/id/tr735451431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása