HTML

Az idei év szenzációja az ördögnyelv

Az örödgnyelv igen hatékonyan képes beindítani a fogyást, mivel a benne található emészthetetlen rost, a glükomannán gélt képezve eltelíti a gyomrot, így hatékonyan csökkenti a kalóriabevitelt. Ha pedig kevesebb kalóriát fogyasztunk, akkor nyilvánvalóan beindul a fogyás. De hogy pontosan hogyan is működik az ördögnyelv? Azt megtudhatjuk, ha az ördögnyelv.hu vagy az ordognyelv.net oldalakra kattintunk.

OKJ tanfolyamok

Friss topikok

Az alkalmazott grafikus OKJ képzésről

2014.04.23. 10:37 tameva

okj16.jpgAz alkalmazott grafikusi OKJ képzések leginkább azoknak a személyeknek ideálisak, akik kreatívak, fiatalok, nyitottak az újra, viszont ötleteik megvalósításához szükség van a képzésre, a támogatásra.  Az OKJ tnafolyam célja, hogy olyan szakembereket képezzenek, akik az alkalmazott grafikai munkakörök betöltéséhez szükséges összes kompetenciát elsajátították, akik képesek a kor elvárásainak megfelelő színvonalon professzionális grafikai tervező és előkészítő munkát végezni.

Az OKJ tanfolyamokon jártasságot lehet szerezni a műfaj hagyományaiban, annak szabályrendszerében és ezek alapján hallgatók képesek új megoldásokat alkalmazni. Ismerik a technológia, a szervezés és a marketing kritériumait, illetve átfogó művészettörténeti ismeretekkel rendelkeznek, eligazodnak a média világában, biztos intermediális alapokkal rendelkeznek. Képesek önállóan ellátni feladataikat kreativitásuknak és szakmai ismereteiknek köszönhetően.

 

A megfelelő tudás, ismeret birtokában kiadóknál, reklámcégeknél vagy más hasonló munkahelyen képesek elhelyezkedni a végzett alkalmazott grafikusok.

 

Alkalmazott grafikus képzésben való részvétel feltétele:

Érettségi vizsga, egészségügyi alkalmassági igazolás és felvételi

 

Felvételi vizsga részei:

otthoni munkák bemutatása – rajz, festmény, számítógépes grafika, vázlatok, illusztráció, bármilyen grafikai terv vagy elkészült egyéni munka. Minimum 10 maximum 15 darab minél több féle munka,

rajzolási feladat a helyszínen – beállított csendélet vagy annak egy részletét kell lerajzolni 3 óra alatt tetszőleges saját eszközzel (pl. ceruza, szén, stb.),

személyes beszélgetés – körülbelül 10-15 percben a jelentkező szándékairól, terveiről, eddigi tanulmányairól.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: okj okj képzés okj tanfolyam

A bejegyzés trackback címe:

https://okjtanfolyamok.blog.hu/api/trackback/id/tr976071809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása