HTML

Az idei év szenzációja az ördögnyelv

Az örödgnyelv igen hatékonyan képes beindítani a fogyást, mivel a benne található emészthetetlen rost, a glükomannán gélt képezve eltelíti a gyomrot, így hatékonyan csökkenti a kalóriabevitelt. Ha pedig kevesebb kalóriát fogyasztunk, akkor nyilvánvalóan beindul a fogyás. De hogy pontosan hogyan is működik az ördögnyelv? Azt megtudhatjuk, ha az ördögnyelv.hu vagy az ordognyelv.net oldalakra kattintunk.

OKJ tanfolyamok

Friss topikok

A gyakorló csecsemő- és gyermekápoló képzésekről

2014.04.08. 16:49 tameva

okj14.jpgEz az OKJ-s szakma arra készít fel, hogy az egészségügy keretei között segíthess az újszülötteken, gyermekeken. Akkor lehet jó választás, ha gyerekközpontú vagy, ha nagyfokú empátiával rendelkezel, illetve, ha fontosnak tartod a gyerekek ápolását. Ilyen emberekből ma már igen kevés van, ezért a gyermekápoló állások sok esetben betöltetlenek, ezért meglehetősen jól el lehet az OKJ tanfolyamot követően helyezkedni. A lehetőségek adottak.


Munkaköri leírás

Ezzel az OKJ képesítéssel el kell látnunk az újszülötteket, a csecsemőket és a kisgyermekeket, illetve szükség esetében a koraszülötteket, ezért mondhatjuk azt, hogy a gyakorló csecsemő- és gyermekápoló sok esetben életeket is megmenthet. Fontos feladata a vizsgálatok előkészítése, a monitorizálás, az orvos segítése és néhány esetben az életmentés.


Hasonló szakmák

Ha ez a típusú szakma érdekel, de nem kifejezetten csecsemőkkel és gyermekekkel foglalkoznál, akkor ajánljuk a gyakorló ápoló képzésünket. Ha nem kórházban, hanem inkább rendelőintézetben dolgoznál, akkor az egészségügyi asszisztens végzettség lehet neked való.

Ha az asszisztencia más területére lennél kíváncsi, akkor érdemes megnézni a gyakorló gyógyszertári asszisztens és fogászati asszisztens szakmákat kínáló képzéseinket. A legnépszerűbb és az egészségügyhöz még kapcsolódó végzettség pedig a gyógy- és sportmasszőr, amelyet akár iskolarendszerben is lehet tanulni, ha még nincs államilag támogatott OKJ-s végzettséged.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: okj okj képzés okj tanfolyam

A bejegyzés trackback címe:

https://okjtanfolyamok.blog.hu/api/trackback/id/tr495988089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása