HTML

Az idei év szenzációja az ördögnyelv

Az örödgnyelv igen hatékonyan képes beindítani a fogyást, mivel a benne található emészthetetlen rost, a glükomannán gélt képezve eltelíti a gyomrot, így hatékonyan csökkenti a kalóriabevitelt. Ha pedig kevesebb kalóriát fogyasztunk, akkor nyilvánvalóan beindul a fogyás. De hogy pontosan hogyan is működik az ördögnyelv? Azt megtudhatjuk, ha az ördögnyelv.hu vagy az ordognyelv.net oldalakra kattintunk.

OKJ tanfolyamok

Friss topikok

OKJ felnőtt fejjel

2014.06.13. 16:15 tameva

okj19.jpgAz OKJ tanfolyamok azoknak is nagy segítséget nyújthatnak, akik épp elveszítették az állásukat, mivel ezzel átképezhetik magukat és esélyt szerezhetnek arra, hogy egy jobb munkát találjanak maguknak, megbecsült pozícióval és fizetéssel persze. Az első lépés az, hogy az illető beregisztrál a helyi munkaerő központhoz, ahol a tanácsadók egyénre szabott OKJ tanfolyamot ajánlanak, sőt beraknak minket egy támogatási programba is, melynek segítségével többnyire teljesen ingyen lehet szakmát tanulni. A munkanélküliek helyett nemcsak az OKJ tanfolyam díját fizetik, de utazási támogatást és a minimálbérnek megfelelő „megélhetési hozzájárulást” is biztosítanak számukra.

Persze ezek a kedvezmények nemcsak azokat illetik meg, akik regisztrált álláskeresőként vannak számon tartva, hiszen az OKJ-s tanfolyamok esetében igénybe vehető kedvezmények járnak a gyesen és gyeden lévő kismamáknak, a szakképesítéssel nem rendelkezőknek, a 45 év felettieknek és a fogyatékkal élők is ingyen tanulhatnak egy OKJ-s szakmát.

 

„Lépj egyet előre!” program

A kormány az Európai Unió támogatásával, Lépj egyet előre! címmel már kétszer hirdetett programot a munkavállalók szakmai ismereteinek bővítésére, képzettségi szintjének növelésére. A program célja, hogy olyan OKJ képzéseket indítsanak, amelyek elvégzése során a résztvevők a korábbi képzettségi és tudásszintjüknél eggyel magasabb szintre kerülnek.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: okj okj képzés okj tanfolyam felnőttként

A bejegyzés trackback címe:

https://okjtanfolyamok.blog.hu/api/trackback/id/tr506299582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása