HTML

Az idei év szenzációja az ördögnyelv

Az örödgnyelv igen hatékonyan képes beindítani a fogyást, mivel a benne található emészthetetlen rost, a glükomannán gélt képezve eltelíti a gyomrot, így hatékonyan csökkenti a kalóriabevitelt. Ha pedig kevesebb kalóriát fogyasztunk, akkor nyilvánvalóan beindul a fogyás. De hogy pontosan hogyan is működik az ördögnyelv? Azt megtudhatjuk, ha az ördögnyelv.hu vagy az ordognyelv.net oldalakra kattintunk.

OKJ tanfolyamok

Friss topikok

Multimédia-alkalmazásfejlesztő - ráépülés OKJ

2014.05.28. 00:04 tameva

okj18.jpgEz az OKJ tanfolyam azoknak ajánlott, akik szeretnének professzionális tudást szerezni az animációk világában, akik egyedülálló prezentációkat, játékokat készítenének és fejlesztenének, illetve, akik betekintést szeretnének kapni a kreatív videó anyagok, reklámok készítésébe. Ez az OKJ képzés magába foglalja a 3D grafikai programokat, az animáció készítését és programozását Flash környezetben, valamint az elektronikus tananyagok fejlesztését, melyek eredményeként a képzésből olyan a szakmájukban magas fokon jártas multimédiafejlesztő OKJ-s szakemberek kerülnek ki, akik a legmodernebb multimédiafejlesztő szoftvereket ismerik és azokat gyakorlatban tudják használni.

 

Mit lehet tanulni ezeken az OKJ tanfolyamokon?

  • Grafikai és animációs programok ismeretét: ADOBE Photoshop, Flash, 3D StudioMax

  • Offline adatbázisok használatát

  • Flash Actionsscript 3 programozását

  • Fejlesztői keretrendszerek felhasználását

  • Mini játékok készítését

  • Új technológiákat, nyelveket: ToolBook, Python

  • E-learning tananyagfejlesztés eszközeit, keretrendszer készítését (Moodle, eXe)

  • Kép, hang és videó v készítést, szerkesztést és annak optimalizálást (Adobe After Effect)

  • Weblap tervezést (HTML 5, CSS, Javascript)

 

A megszerzett OKJ képesítéssel a hallgatók szotverfejlesztőként és multimédiafejlesztőként helyezkedhetnek el, de lehetőségként állnak előttük az e-tananyagfejlesztő, a programozó, a weblap karbantartó karrierek is.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: okj okj képzés okj tanfolyam

A bejegyzés trackback címe:

https://okjtanfolyamok.blog.hu/api/trackback/id/tr686221856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása