HTML

Az idei év szenzációja az ördögnyelv

Az örödgnyelv igen hatékonyan képes beindítani a fogyást, mivel a benne található emészthetetlen rost, a glükomannán gélt képezve eltelíti a gyomrot, így hatékonyan csökkenti a kalóriabevitelt. Ha pedig kevesebb kalóriát fogyasztunk, akkor nyilvánvalóan beindul a fogyás. De hogy pontosan hogyan is működik az ördögnyelv? Azt megtudhatjuk, ha az ördögnyelv.hu vagy az ordognyelv.net oldalakra kattintunk.

OKJ tanfolyamok

Friss topikok

A fodrász OKJ tanfolyamokról

2013.12.05. 11:02 tameva

okj9.jpgA mai világban egyre fontosabbá válik a külső megjelenés: az emberek igyekeznek a lehető legjobban eltüntetni az öregedés jeleit és nagyon odafigyelnek arra, hogy kinézetük mindig tökéletes legyen. Ehhez persze hozzátartozik a mindig rendezett frizura is, tehát az OKJ képesítéssel rendelkező fodrászokat is egyre nagyobb megbecsülés övezi.

Ma már a fodrász szakmát szakközépiskolai keretek között is elsajátíthatjuk, de OKJ tanfolyam formájában is a rendelkezésünkre áll. Ezeket a képzéseken a hallgatók elsajátítják a haj vágását, festését, formázását, kezelését és ápolását. Persze ezen elméleti tudások mellett nagyon fontos a sok-sok gyakorlás is, mert csak így válthatunk profikká.

Egy fodrász OKJ tanfolyam során a hallgatók megtanulják a haj különböző típusainak ápolását, a zsíros és száraz haj kezelését,  de mindezek mellett nagyon sok feladat elvégzését is, például azt, hogy hogyan kell a hajat helyesen mosni, s persze tanácsokat is tudnak majd adni a haj otthoni természetes szerekkel történő ápolását illetően, vagy megtanulják a hajvágás módszereit, a hajfestés mikéntjét.

Ma már nagyon sok olyan frizurakészítési technika létezik - pl. tartóshullám -, amit egyáltalán nem könnyű feladat elkészíteni, csak a profi és gyakorlott fodrász képes ezt elkészíteni. Ezért tehát nagyon fontosak az OKJ tanfolyamok, ahol alaposan el lehet sajátítani a fodrász szakma összes csínját-bínját.


Szólj hozzá!

Címkék: okj fodrász okj képzés okj tanfolyam

A bejegyzés trackback címe:

https://okjtanfolyamok.blog.hu/api/trackback/id/tr705676771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása