HTML

Az idei év szenzációja az ördögnyelv

Az örödgnyelv igen hatékonyan képes beindítani a fogyást, mivel a benne található emészthetetlen rost, a glükomannán gélt képezve eltelíti a gyomrot, így hatékonyan csökkenti a kalóriabevitelt. Ha pedig kevesebb kalóriát fogyasztunk, akkor nyilvánvalóan beindul a fogyás. De hogy pontosan hogyan is működik az ördögnyelv? Azt megtudhatjuk, ha az ördögnyelv.hu vagy az ordognyelv.net oldalakra kattintunk.

OKJ tanfolyamok

Friss topikok

Érdekes dolgok az OKJ világából

2013.10.14. 11:36 tameva

okj1_1.jpgMi az a lifelong learning (LLL)

Az élethosszig tartó tanulás ma már egyre divatosabb kifejezés. A lényege annyi, hogy egy szakma vagy diploa után sem elégedünk meg a helyzetünkkel, hiszen ahhoz, hogy jól helyezkedhessünk a munkaerő piacon, egész életünkben képezni kell magunkat, bővíteni kell ismereteinket. Erre az OKJ tanfolyamok kiválóan alkalmasak, de a továbbképzéseken, konferenciákon (non-formális) és a hétköznapi boldogulásunk közben (informális) szerzett tudást is ide lehet sorolni. LLL például az internetezés elsajátítása, egy nyelvtanfolyam, egy új OKJ vagy diploma. Ez a hozzáállás azért fontos a mai világban, mert a munkaerőpiacon egyre inkább felfokozódnak az elvárások.

Ha a felnőttképzést a főnökünk akarja…

Ideális állapot, ha olyan a munkahelyünk, ahol bármikor részt vehetünk OKJ tanfolyamokon, amit a főnökünk fizet. Persze néhány esetben azonban ezekkel mégsem jár nagy öröm. Hiszen a tanfolyamok unalmasak, haszontalannak tűnnek, és inkább a családunkkal töltenénk az időt. De gondoljunk csak bele: mi lenne, ha ezeket mind nekünk kéne fizetni? Ha esetleg később máshol dolgozunk, jól tudjuk hasznosítani a tanfolyamokon szerzett tudást. Az ilyen továbbképzések emellett a legjobb lehetőségek arra, hogy kollégáinkkal szorosabb kapcsolatot alakítsunk ki.

A felnőttképzések három célja

A felnőttképzéseket három nagy csoportba sorolhatjuk: vannak általános, nyelvi és szakmai tanfolyamok. Az általános képzésekkel a műveltségünk növekszik, a nyelvi OKJ-ka a nyelvtudásunk bővíthető, míg a szakmai képzésekkel kompetenciáink sora növekszik.

A szakmai célú képzések lehetnek OKJ tanfolyamok, de bármilyen továbbképzés, legyen az távoktatás vagy levelező oktatás. A nyelvi képzés is többféle módon valósulhat meg. Sok munkáltató elküldi egy tanfolyamra a munkatársait, de itt is lehetségesek a távoktatás különböző módozatai.

 

Szólj hozzá!

Címkék: okj okj képzés okj tanfolyam

A bejegyzés trackback címe:

https://okjtanfolyamok.blog.hu/api/trackback/id/tr765567779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása