HTML

Az idei év szenzációja az ördögnyelv

Az örödgnyelv igen hatékonyan képes beindítani a fogyást, mivel a benne található emészthetetlen rost, a glükomannán gélt képezve eltelíti a gyomrot, így hatékonyan csökkenti a kalóriabevitelt. Ha pedig kevesebb kalóriát fogyasztunk, akkor nyilvánvalóan beindul a fogyás. De hogy pontosan hogyan is működik az ördögnyelv? Azt megtudhatjuk, ha az ördögnyelv.hu vagy az ordognyelv.net oldalakra kattintunk.

OKJ tanfolyamok

Friss topikok

Az átalakuló OKJ

2013.05.28. 16:52 tameva

okj6.jpgA kormány szeptembertől kiveszi a felsőfokú szakképzéseket az OKJ rendszeréből és a felsőoktatásba olvasztja majd be. Tehát most szeptembertől indultak el az utolsó felsőfokú szakképesítések, melyeken közel 3500 hallgató tanulhat ingyen. E változtatás miatt több tanácsadó szerint is inkább a gyakorlatorientált, rövid ciklusú OKJ-s tanfolyamokba lesz érdemes pénzt és időt fektetni.

A kormány is ezt a tendenciát célozza meg, hiszen a rövidciklusú felsőoktatási szakképzésbe belépők arányának növelésével tud az ország hozzájárulni ahhoz az EU stratégiához, mely célul tűzte a felsőfokú vagy annak megfelelő végzettséggel rendelkezők arányának növelését. Ennek érdekében a kormány idén kiveszi az Országos Képzési Jegyzékből, és felsőoktatási programmá alakítaná át a felvételizők között nagy népszerűségnek örvendő felsőfokú szakképzést.

A legnépszerűbb felsőfokú szakképzés 2012-ben az idegenforgalmi szakmenedzseri OKJ volt. A tendencia azt, hogy inkább a reál képzéseket célozzák meg a diákok, de a művészeti felsőfokú szakképesítések is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Az OKJ tanfolyamok továbbra is hiánypótlónak bizonyulnak, hiszen a rövidciklusú, gyakorlatorientált képzések előnye, hogy az elméleti tudás mellett azonnal használható készségekkel vértezik fel a hallgatókat.

Nagyon fontos az előrelátás, hogy olyasmit tanuljunk a munkakeresés alatt, ami érdekel minket, a jövőben foglalkoznánk vele, vagy esetleg struktúrába helyezi az eddigi tudásunkat. A rövidciklusú képzésekbe tehát mindenképp érdemes befektetni, a későbbi karrier alakulásának szempontjából.

 

Szólj hozzá!

Címkék: okj okj képzés okj tanfolyam

A bejegyzés trackback címe:

https://okjtanfolyamok.blog.hu/api/trackback/id/tr515330785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása